Admins
Administrator

|
 |
« : Styczeń 23, 2010, 23:57:27 » |
|
Tak jak w temacie w jakim banku aktualnie opłaca się utworzyć konto?
Ważne żeby miał przelewy tanie albo za darmo za prowadzenie się nie płaciło dużo i wogóle... Co polecicie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czarny
Przyjaciel

|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 24, 2010, 08:19:14 » |
|
Polecam IPKO Szybko i sprawnie. Przelewy 0,50 zeta. Prowadzenie 2,00 zeta :unsure:
|
|
|
|
|
|
Człowiek staje się ateistą gdy poczuje się lepszy od boga.
|
|
|
Admins
Administrator

|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 24, 2010, 11:13:44 » |
|
A jakieś oprocentowanie? Chyba nie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czarny
Przyjaciel

|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 24, 2010, 18:44:36 » |
|
Oj dobrze by było na ten czas: 0,1000% :laugh:
|
|
|
|
|
|
Człowiek staje się ateistą gdy poczuje się lepszy od boga.
|
|
|
Milito
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 26, 2010, 23:07:46 » |
|
Ja mam to izzykonto co allegro reklamuje ostatnio. Mbank. Bardzo fajne przelewy darmowe, niestety nie ma oprocentowania ale za to za prowadzenie za darmo  Polecam idealne koto jak na aukcje internetowe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Admins
Administrator

|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 27, 2010, 01:32:53 » |
|
Ale to konto co reklamują to dla JUNIORÓW 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irbis
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 31, 2010, 22:49:12 » |
|
Polecam mBank od dawna już tam \"siedzę\". eKonto 0 za prowadzenie (chyba że ubezpieczamy kartę bankomatową 1,70zł/miesiąc) [wymagana ponieważ jeśli chcemy wpłacić kasę to wpłatomatem idzie szybciej niż szukanie jakiegoś punku i problem z wpłatą tak jak to miałem już x razy] 0 za przelewy, bezproblemowa obsługa konta przez internet. Oprocentowanie 0 zł, coś za coś.
|
|
|
|
|
|
W razie wątpliwości opróżnij magazynek, zaladuj, przeladuj i dobij...
|
|
|
mrb27
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 05, 2010, 09:56:13 » |
|
Polecam WBK 5 darmowych przelewów w miesiącu koszt przelewu płatnego oscyluje ok 0,55-0,65 groszy kody do przelewu przychodzą na komórkę prowadzenie za free można bezpłatnie założyć konto oszczędnościowe prowadzone także za free no i non stop jakieś propozycję od banku na całkiem przyzwoitych warunkach.Teraz fajna sprawa jest dla kobiet konto na obcasach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darq
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 12, 2010, 11:02:26 » |
|
Witam! Ja mam w VWagen Bank direct. Przelewy, zlecenia,karta i prowadzenie masz za free. Jak założysz równocześnie plus konto to masz 4,25% i co ważne możesz robić wszystkie bezpłatne przelewy i zlecenia z tego oprocentowanego konta za free. Jedyny mankament to gotówka. Wypłata z bankomatu poniżej 400zł jest płatna. Powyżej lub równe 400 bez opłat z każdego bankomatu w polsce. A i jeszcze w porównaniu i npmBankiem super przyjazny interfejs.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konfronto
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 12, 2010, 17:33:28 » |
|
Ja polecam ALior Bank, w tej chwili 5zł to miesięczna oplata za wszystko a masz jeszcze lokate nocna, wiec kiedy masz na koncie cos ponad 1500 to wszystko wychodzi 0zł/mies.
inne polecane banki (tanie) Deutche bank Toyota
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek1993
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 15, 2010, 23:41:43 » |
|
mbank najlepsze moim zdaniem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TaylorGage
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 24, 2010, 17:06:07 » |
|
Przyłączam się IPKO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Drako66
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 17, 2010, 12:08:54 » |
|
Zależy do czego miało by służyć. Osobiście też mam IPKO. Do wykorzystania konta tylko do przelewów i płatności internetowych polecam darmowe konta internetowe praktycznie każdy bank ma takie. Szybko, przyjemnie i za darmo (włącznie z przelewami na inne rachunki) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ata
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 17, 2010, 13:55:11 » |
|
Ja również polecam mBank, jest wygodny i przede wszystkim darmowy, także do Allegro idealny. Przelewy darmowe, wpłaty i wypłaty darmowe w wielu bankomatach i jeszcze jedna fajna sprawa cash back, czyli wypłata gotówki przy zakupach płaconych kartą, bardzo polecam. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
antek45
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 12, 2010, 22:01:52 » |
|
w 100% mogę polecić mbank - z własnego doświadczenia, miło szybko i przyjemnie, darmowe prowadzenie konta i przelewy (płatne ubezpieczenie karty debetowej, aczkolwiek można z niego zrezygnować - co pewnie nie jest dobrym pomysłem jeśli się już ma kartę). mTransfer to chyba najczęsciej wybierany sposób np. w dotpay czy platnosci.pl - korzysta z tego choćby allegro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|