Strony: [1]
Drukuj
Autor W膮tek: Darmowa Alternatywa Allegro...  (Przeczytany 941 razy)
4pay
U偶ytkownik
*
Wiadomo艣ci: 2

Email
« : Sierpie艅 18, 2011, 03:00:14 »

4Pay.pl - Darmowe Aukcje Internetowe, to 艣wietna alternatywa dla firm i os贸b prywatnych, kt贸rzy nie chc膮 p艂aci膰 prowizji za po艣rednictwo wystawiania swoich przedmiot贸w a przy tym nie trac膮c na bezpiecze艅stwie swoich transakcji.

Grupa 4Pay.pl istnieje od 2011 roku.
Jako aktywni u偶ytkownicy internetu i po wielu poszukiwaniach powsta艂o 4Pay.pl.
Wiele do艣膰 popularnych serwis贸w b臋d膮cych na szczycie Polskiego rynku "E-Biznesu" wprowadzi艂a w sw贸j system og艂osze艅 prowizje za kt贸re my potencjalni klienci musimy p艂aci膰, wystawiaj膮c przedmioty codziennego u偶ytku za dan膮 kwot臋 musimy od niej odliczy膰 prowizje, jak膮 dajemy za udogodnienia b膮dz wystawienie zwyk艂ego og艂oszenia w wielu serwisach, te seriwsy r贸wnie偶 og艂aszaj膮 si臋 przyci膮gaj膮c do siebie u偶ytkownik贸w i偶 wszystko co jest, jest "DARMOWE" - Jednak po pewnym czasie okazuje si臋 i偶 tak nie jest lub jest to ukryte g艂臋boko w regulaminie tego portalu.

4Pay.pl - Wychodzi na przeciw pseudo "Darmowych Portali Aukcjyjnych(og艂oszeniowych)" to za co p艂ac膮 Pa艅stwo innym portalom i s膮 Pa艅stwo zmuszeni p艂aci膰 prowizje my dajemy to ca艂kowicie za 'DARMO" i zawsze. Chcemy zapewni膰 takie samo bezpiecze艅stwo, wi臋kszy zysk z sprzedanych przedmiot贸w.

Pe艂en profesjonalizm i bezpiecze艅stwo, ca艂odobowa opieka Administrator贸w i Moderator贸w nad serwisem, co daje pewno艣膰 i偶 tranzakcje przeprowadzane u Nas s膮 ca艂kowicie bezpieczne.

4Pay.pl - Ca艂y czas obserwuje Polski rynek i wychodzi z innowacyjnymi projektami, propozycjami, uwa偶nie wys艂uchujemy Pa艅stwa opinie i sugestie w celu usprawnienia naszego systemu, aby zapewni膰 jeszcze wi臋kszy komfort Pa艅stwa transakcji.

Strona kt贸r膮 mo偶na obej偶e膰 to   Darmowe Aukcje Internetowe

Facebook - Darmowe Aukcje Internetowe 4Pay

B臋d臋 bardzo wdzi臋czny gdy klikniesz "LUBIE TO"  Dzi臋kuj臋 i odwdzi臋cz臋 si臋 !!

Twitter - Darmowe Aukcje Internetowe 4Pay

Blip - Darmowe Aukcje Internetowe 4Pay

Google+ - Darmowe Aukcje Internetowe 4Pay
Admins
Administrator
*
Wiadomo艣ci: 681

Email
« Odpowiedz #1 : Sierpie艅 18, 2011, 09:06:36 »

Bez dobrej reklamy i du偶ej ilo艣ci $$ raczej si臋 nie wybijecie... ale cieszy mnie to 偶e ka偶dy co艣 pr贸buje ugra膰 swojego na rynku aukcji U艣miech

PS. Na start przyda艂oby si臋 Wam mo偶e troch臋 aukcji... bo pustki.
ritchey
U偶ytkownik
*
Wiadomo艣ci: 10

WWW Email
« Odpowiedz #2 : Sierpie艅 19, 2011, 18:15:10 »

Szanowni Pa艅stwo,

Pierwsza rzecz, jest pi膮tek, godz 18:03 - wchodz臋 na stron臋 Waszego serwisu: 4pay.pl - i co?

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2 Server at 4pay.pl Port 80

Pomijaj膮c to, nie jestem przekonany aby kluczem do sukcesu by艂a pe艂na "darmowo艣膰" serwisu. Prosz臋 zauwa偶y膰, i偶 Allegro wcale nie jest darmowe i jest WYRA殴NYM liderem rynku (ponad 50% e-handlu w kraju). 艢wistak jest darmowy, a ma ok, 10% udzia艂u w rynku.

Trudno mi powiedzie膰 co jest dok艂adnie kluczem do sukcesu - ale wydaje mi si臋, i偶 warunkiem koniecznym jest posiadanie przez serwis porz膮dnego API. Prosz臋 zauwa偶y膰, i偶 duzi sprzedawcy maj膮 cz臋sto wystawione po kilka tys. aukcji. Nie da si臋 tego wyklika膰 recznie. To MUSI by膰 zautomatyzowane. Dlatego te偶 duzi sprzedawcy NIE wejd膮 na serwis bez API. Do Allegro powsta艂o mn贸stwo narz臋dzi korzystaj膮cych z API i zapewniaj膮cych automatyzacje sprzeda偶y.

Je偶eli natomiast nie ma du偶ych sprzedawc贸w - to nie ma konkurencyjnych ofert - gdy偶 to najwi臋ksi sprzedawcy s膮 w stanie zaoferowa膰 najlepsze ceny (prosz臋 sobie por贸wna膰 ceny laptop贸w np. X-KOM_PL z cenami w lokalnych sklepach - r贸偶nica jest nawet 30 %). A je偶eli nie ma konkurencyjnych ofert to nie ma kupuj膮cych.

Tak ja to widz臋...

4pay
U偶ytkownik
*
Wiadomo艣ci: 2

Email
« Odpowiedz #3 : Sierpie艅 31, 2011, 21:55:03 »

Problem techniczny by艂 spowodowany przeci膮偶eniem serwera, jednak wi臋cej si臋 to nie powt贸rzy艂o.

Przykro mi 偶e akurat Pan na to trafi艂.

Pustki... Dlatego z ca艂ego serca polecam by wystawia膰 aukcje i tym samym pom贸c nam w rozwoju.

Dzi臋kuj臋
Strony: [1]
Drukuj
Skocz do: